Islander | Digitaalne nädal Küprosel
Rahvusvahelised noorteprojektid ja teavitustöö. International youth projects for islanders.
noorsootöö, mtü, islander, rahvusvahelised projektid, noorteprojektid, noortevahetus, koolitused, youth, projects, ngo, estislander, noored, saaremaa, saared, islands, international.
2804
post-template-default,single,single-post,postid-2804,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Digitaalne nädal Küprosel

MTÜ Islander osales digioskuste koolitusel Küprosel.

Koolitus “Go Digital”, mis oli korraldatud organisatsiooni SEAL CYPRUS poolt, toimus 18-24. märtsil 2018.a. Larnacas ning sellest võtsid osa noorsootöötajad kaheksast Euroopa riigist: Küproselt, Kreekast, Poolast, Tšehhist, Saksamaalt, Bulgaariast, Slovakkiast ja Eestist.

MTÜ Islander oli esindatud kolme osalejaga.

Koolituse põhiteemaks oli digitaalne meedia noorsootöös. Käistleti teemasid nagu digitaalmeedia vastutusvõimeline kasutamine, kriitiline mõtlemine sotsiaalmeedias, digitaalmeedia võimalused projektijuhtimises, noorsootöö promomine sotsiaalmeedias ning digioskuste tähtsus noorte (eriti erivajadustega noorte) jaoks. Samuti tutvustati  Euroopa sertifikaadi YOUTHPASS.

Osalejatega kohtus Küprose Vabatahtlike ja MTÜde saadik mr. Yiannis Yiannakis, kellega vesteldi vabatahtlikust tööst Küprosel, noorte panusest, valdkonna seadusandlusest ja selles vallas viimastel aastatel tehtud muudatustest ning samuti kitsaskohtadest, mis ootavad veel lahendusi.

Osalejad külastasid noortele mõeldud MAKERSPACE nimelist keskust Larnacas, mis on loodud Küprose Noortevalitsuse poolt selleks, et noored saaksid kasutada kõrgekvaliteedilist tehnikat nagu 3D skännereid, 3D printereid, roboteid, miniprotsessoreid ja virtuaalse reaalsuse süsteeme prototüüpide valmistamiseks ja oma äriideede realiseerimiseks.

Koolitustunnid viidi läbi professionaalsete koolitajate poolt.

Läbi aktiivse osalemise andsid noorsootöötajad olulise panuse Euroopa noorsootöös digitaalse meedia valdkonnas.

Projekti toetas Euroopa programm Erasmus+.

Rohkem fotosid meie FB albumis.