Islander | Rahvusvahelised noorteprojektid – Islander
Islander - kohaliku elu edendaja Eesti saartel. Rahvusvahelised noorteprojektid, seminarid ja koolitused.
islander, noortevahetused, rahvusvahelised noorteprojektid, saartevaheline, koostöö, projektid, noored, euroopa vabatahtlik teenistus, seminarid, koolitused, noosootöö
2951
page-template-default,page,page-id-2951,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Communities Communication

Projekti lühikirjeldus

2017-2019 osalesime partnerorganisatsioonina rahvusvahelise strateegilise koostöö projektis noorte valdkonnas  – Comm.comm – Communities Communication”. Projekti eestvedajaks oli MTÜ JVG Portugalist ning partnereid oli lisaks Hispaaniast, Rumeeniast ja Kreekast. Projekti eesmärgiks oli leida uusi (nuti)lahendusi erineva vanusega maapiirkondade elanike omavaheliseks suhtluseks. Kõikides partnerorganisatsiooni piirkondades viidi läbi uuring, mille tulemuste põhjal valmis käepärane mobiilirakendus ja abimaterjal noorsootöötajatele. Projekti raames toimus üks partnerite kohtumine ka 2018. aastal Saaremaal. 

 

Projekti koduleht.

Blogipostitus.

Rahastajad

The Erasmus+ Youth In Action Programme

Agência Nacional ERASMUS+ JA, Portugal

Go Digital

Projekti lühikirjeldus

2018.aastal osalesime MTÜ SEAL CYPRUS koordineerimisel ellu viidud rahvusvahelises projektis “Go Digital” – koolitus digtaalsete oskuste arendamiseks noortetöös. Osalejaid oli kaheksast eri riigist – korraldajamaa Küpros, lisaks Bulgaaria, Poola, Kreeka, Saksamaa, Tšehhi, Slovakkia ja Eesti. Projekti eesmärgiks oli nii osalejate kui ka projekti sihtgrupi digitaalsete oskuste arendamine ning infotehnoloogia kasutamine noortetöö efektiivsemaks muutmisel.

 

Projekti koduleht.

Bolgipostitus.

Vaata meie fotosid kohtumisest SIIT.

Rahastaja

Erasmus+,  Key Action 1: Mobility of Youth Workers.

SAFE – seeking actively for employment

Projekti lühikirjeldus

2016-2018 toimus NORDplus täiskasvanute koostööprojekt „SAFE –  seeking actively for employment“, milles olime koostööpartnerid KG koolituskeskusele „Osilia. Projekti eesmärgiks oli välja töötada koolitusprogramm 50+ sihtrühmale, kes soovivad ettevõtlusega alustada. Eesti partneritena valmistasime ette ICT ehk tänapäevase digioskuste koolitusprogrammi ning viisime läbi pilootkoolituse.   

Loe lähemalt projekti kohta SIIT.

Rahastaja

Põhjamaade Ministrite Nõukogu, NORDPLUS Adult programm

FACIS Facilitation Skills for Islanders 

Youth Workers

Projekti lühikirjeldus

2017.a. oktoobris toimus Kuressaares rahvusvaheline noortejuhtide koolitus „FACIS –Facilitation Skills for Islanders Youth Workers, millele järgnesid   jätkutegevused partnerriikides. Koolitusel osalesid 30 noortejuhti 11 saarelt – Islandilt, Iirimaalt, Sardiiniast, Sitisiiliast, Korsikalt, Küproselt, Lesvose saarelt, Gran Canarialt, Assooride saarestikust, Maltalt ja Saaremaalt. Koolituse eesmärgiks oli gruppide/inimeste juhtimise meetodite ja mitteformaalse õppe propageerimine läbi praktiliste oskuste treenimise. Praktilised töötoad toimusid Kuressaare Ametikoolis.  Osalejad said Youthpass sertifikaadi.

Rahastaja

The Erasmus+ Youth In Action Programme